Italiensk buffé, grönsparris lindad med parmaskinka och reggiano flakes, varmrökt lax med ruccola och hovmästarpesto, marinerad vildand med soltorkade tomater och balsamico, coopa, mozarella och körsbärstomater draperade med olivolja, svartpeppar och basilika, oliver, vitlökskorvar, mortadella, italienskpotatissallad eller rotfruktsgratäng, kardemummabröd och painriche med soltorkade tomater och oliver, sallad och fruktfat.
Vegetarisk italiensk buffé förstärkt med lax, grönsparris lindad med parmaskinka och reggiano flakes, varmrökt lax med ruccola och hovmästarpesto, broccoli och äpple i cream fraiche, mozarella snittar, löktortini, canneloni med spenat, championer, gorgonzola och valnötter, italienska minipajer med soltorkade tomater och oliver, italiensk potatissallad grillad halloumi, ugnsrostade grönsaker, bruschetta med grillad skogsvamp, grissini, kardemummabröd och painriche med soltorkade tomater och oliver, sallad och fruktfat.