Förrätter

Gubbröra

79:-

3 snittar, rökt rådjur med pepparrotsgrädde, kallrökt lax med hovmästarsås, 2 sorters ost

85:-

SOS 2 sorters sill, ägghalva med kaviargrädde, ost, smör och bröd

85:-

Rökt Hjort med pepparrotsgrädde på salladsbädd och toast

79:-

Kantarellkrustad toppad med parmaskinkaros

79:-

Älgpaté med cumberlandsås

79:-

Räkcocktail med Rhodeisland och kuvertbröd

89:-

Laxröra på toast

89:-

Toast Skagen med rom

89:-

Parmaskinka med äpple och pepparrotscreme

87:-

Lax- och forellromsterrine

109:-

Vitlök och chilimarinerade räkor toppade med creme fraiche och lime

109:-

Rosmarinmarinerade vildandbröst med rostade pinjenötter, grön sparris och balsamicvinägrette

109:-

Laxtimbal toppad med Löjrom

129:-

Lax- och pepparrotscheescake

135:-

I alla rätter ingår sallad, smör och bröd.