Förrätter

Gubbröra

79:-

3 snittar, rökt rådjur med pepparrotsgrädde, kallrökt lax med hovmästarsås, 2 sorters ost

79:-

SOS 2 sorters sill, ägghalva med kaviargrädde, ost, smör och bröd

79:-

Rökt Hjort med pepparrotsgrädde på salladsbädd och toast

79:-

Kantarellkrustad toppad med parmaskinkaros

79:-

Älgpaté med cumberlandsås

79:-

Räkcocktail med Rhodeisland och kuvertbröd

84:-

Laxröra på toast

84:-

Toast Skagen med rom

85:-

Parmaskinka med äpple och pepparrotscreme

87:-

Lax- och forellromsterrine

99:-

Vitlök och chilimarinerade räkor toppade med creme fraiche och lime

99:-

Rosmarinmarinerade vildandbröst med rostade pinjenötter, grön sparris och balsamicvinägrette

99:-

Laxtimbal toppad med Löjrom

119:-

Lax- och pepparrotscheescake

135:-

I alla rätter ingår sallad, smör och bröd.