Förrätter Gubbröra 95:- 3 snittar, rökt rådjur med pepparrotsgrädde, kallrökt lax med hovmästarsås, 2 sorters ost 109:- SOS 2 sorters sill, ägghalva med kaviargrädde, ost, smör och bröd 99:- Rökt Hjort med pepparrotsgrädde på salladsbädd och toast 99:- :- Älgpaté med cumberlandsås 89:- Räkcocktail med Rhodeisland och kuvertbröd 109:- Laxröra på toast 105:- Toast Skagen med rom 109:- Parmaskinka med äpple och pepparrotscreme 99:- Lax- och forellromsterrine 109:- Vitlök och chilimarinerade räkor toppade med creme fraiche och lime 109:- Rosmarinmarinerade vildandbröst med rostade pinjenötter, grön sparris och balsamicvinägrette 109:- Laxtimbal toppad med Löjrom 139:- Lax- och pepparrotscheescake 135:- I alla rätter ingår sallad, smör och bröd.